Témák » Természet » Ostrozánsky Gellért: Tavaszodó
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 22
Tavaszodó
Tél hullajtott könny
Februári langyos eső.
Közelgő tavasz.

Csatornákból tél
Csepeg, bokrokról harmat.
Hólepel-bánat!

Zöldelő határ;
Nyulaknak víg napja van.
Rikkant a tavasz!

Dunatőkés, 2024.február27.
Íródott: haiku csokorban.
Beküldő: Ostrozánsky Gellért

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error