Témák » Természet » Ostrozánsky Gellért: Rónaság
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 14
Rónaság
Távolság körös-körbe...
Ég, és föld lapos szögbe.

Síkság varázsa békés,
Boldog, szárnyaló érzés.

Lélek nyugtató hajlam,
Vibráló ultra-hangban.

A szabadság szele hív,
Kedv itt nem marad passzív.

Körös-körbe távolság,
A horizontig nyíltság.

Dunatőkés, 2024. Február 27. - Íródott: 7 szótagos páros rím formában.
Beküldő: Ostrozánsky Gellért

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error