Témák » Élet » Kustra Ferenc József: Éjfélt üt az életóra…
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 16
Éjfélt üt az életóra…
Nem tudni nálam mikor üt éjfélt az életóra,
De tudom, akkor indulok a nagy találkozóra.
Bízok, hogy ott várnak a szeretteim boldogan
És majd velük leszek és végtelenül boldogan.

Vecsés, 2012. augusztus 19. – Kustra Ferenc József
Beküldő: versek.eu
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error