Témák » Természet » Tóth Gabriella: sötét lesz mégis
Beküldve: 2020.01.01.
Ennyien olvasták eddig: 16
sötét lesz mégis
ahol az ég a földdel határos
színes képét mutatja a város
s amikor a nap legurul végleg
árnyak kúsznak elő akár a férgek
az utca fényénél megelevenedve
mintha mind cimborát keresne
de a város szélén szövi hálóját az éj is
elnyugszik fény árny sötét lesz mégis
Beküldő: Tóth Gabriella

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error