Témák » Természet » Ostrozánsky Gellért: Télnek foltja
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 42
Télnek foltja
Télnek foltja
Sárgás barka
Szél meghajtja.

Szél meghajtja
Patak partra
Nád suhogja.

Nád suhogja
Tavaszt tolja
Télnek foltja.

Szél meghajtja
Sárgás barka
Hull patakba.

Hull patakba
Télnek foltja
Szél meghajtja.
Beküldő: Ostrozánsky Gellért

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error