Témák » Macskás » Kovacs Ivan: Gyerek rím
Beküldve: 2020.10.16.
Ennyien olvasták eddig: 63
Gyerek rím
Van egy macskánk, neve Ica.
Azt mondják hogy szép kis cica.
Csengős örv van nyaka körül,
ha egér hallja, biz’menekül!
Beküldő: Kovacs Ivan

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error