Témák » Szabadság » Kovacs Ivan: Szabadság
Beküldve: 2020.10.16.
Ennyien olvasták eddig: 11
Szabadság
Leestem a családfámról,
nagyon messze gurultam.
Idegen és messzi földön
mindenfélét tanultam.

Mint senki-földi kóborló,
kinek mit is tartozok?
Hű maradtam önmagamhoz,
s azt teszek mit akarok.
Beküldő: Kovacs Ivan

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error