Témák » Reménytelenség » Kovacs Ivan: Ukrajna felett
Beküldve: 2020.10.16.
Ennyien olvasták eddig: 50
Ukrajna felett
Ukrajna felett
a csillagok fakulak.
Az örök félhomályban
már csak bombák hullnak.

Ti nyugati szomszédok
viszont csak nézitek.
Talán a kelet lappangó
veszélyét érzitek?

De mi óta indokolt
egy nép pusztítása?
Csak makacs erőszak
gonosz parancsára.
Beküldő: Kovacs ivan

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error