Témák » Gyerek » Ostrozánsky Gellért: Rigó család
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 57
Rigó család
A Rigó család reggelente
Készülődnek egy fürdőre.
Kis tó van az udvarunkban,
Oda szálltak mind a hárman.

Fütyül egyet rigó papa sietve;
Ugorhatunk madárkáim a vízbe.

Csobbangatnak, pancsolgatnak vidáman,
Mert cirmosunk most szundikál az ablakban.
Nagyot ásít mámorosan a cica,
Úgy tűnik, hogy tele van most a hasa.

A hancúr után dalolgatnak kedvükre,
Szól a nóta egész nap a kertünkbe.
Beküldő: Ostrozánsky Gellért
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error