Témák » Csalódás » Kustra Ferenc József: Álmodozok, de…
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 31
Álmodozok, de…
Álmodozok én szabadságról, jólétről,
De mindez függ valamitől, mitől… mitől?
Pénztől függ ez is és minden kapcsolódó,
Ki mást állít, bizonygat, az mesemondó!

Vecsés, 1999. augusztus 30. – Kustra Ferenc József
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error