Témák » Hatalom » Ostrozánsky Gellért: Mint a Niagara
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 29
Mint a Niagara
Mint a Niagara -
Zúdul erőszakos hada
Skizofrén eszméknek,
És van ahol
Tettekkel vegyülnek.

Kik segítenének
A betegeknek;
Nem lehet,
Csak egyszerű emberek.
Nincs felhatalmazás!

Csak választás-
Időnként.
Beküldő: Ostrozánsky Gellért

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error