Témák » Élet » Ostrozánsky Gellért: Láz-út
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 40
Láz-út
Porzik az út
Szárad a kút
Csepereghet

Nedves az út
Telik a kút
Szomjatoltóan

Utam a sárban
Dagaszt a lábam
Zuhogóban

Ismerős ház
Homloka áz
Hazaérkeztem

Ragad a talpam
Cipőm az ajtóban
Megtisztulóban

Figyel az ablak
Üde fuvallat
Simogatóban

Homlokom láz
Már ölel a ház
Szunnyadozóban

Sötét az ablak
Csendben maradnak
Álomosztóban
Beküldő: Ostrozánsky Gellért
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error