Témák » Élet » Ostrozánsky Gellért: Ösztön
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 17
Ösztön
Isteni
Természettől eredő
Nedű-be csomagolt
Rejtett erő

Minden élőben
Felsejthető
Bár a génekben
Nem lelhető

Sajátságos tulajdonság

s mivel köze van
A pszicho-lógiához
Mi köze a mikróbához
Vagy éppen az akácfához

Eredete Titok-varázsa

Az ösztön
Lét-akarás a köbön
Természettől eredő
Varázs-erő.
Beküldő: Ostrozánsky Gellért
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error