Témák » Remény » Kustra Ferenc József: Holnaptól
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 66
Holnaptól
Kegyetlen év volt, évszázad, évezred,
Nekem nem, de neked tán’ volt sikered.
Nincs több rívás, leszámolunk a múlttal,
Új irányba megyünk az új utunkkal.

Holnaptól más lesz, és új a nézetünk,
A szerencséhez elküldjük követünk.
Már nem kérjük, de parancsoljuk neki,
Dolgozzon nekünk, veselkedjen neki.

Vecsés, 1999. december 31. – Kustra Ferenc József
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error