Témák » Élet » Ostrozánsky Gellért: Állapot-mérő
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 51
Állapot-mérő
Milyen nagy
Mély csönd ül most a tájon
Nem hallok mást,
Csak az üllőn a kalapácsom,
És olykor ahogy lüktetve
Áramlik a vér a fülembe.
Szökik a vérnyomásom,
Lopódzik az egekbe.
Egek ura-
...csak ne az egekbe...
Mennyek-be!
Üljek le!-
Ahogy a tájon
A csend tette.
Beküldő: Ostrozánsky Gellért
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error