Témák » Karácsony » Kustra Ferenc József: Várta a karácsonyt…
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 19
Várta a karácsonyt…
Volt gyertyája, de annak a lángja is csak úgy, megfagyott
Az erdei nylon sátorban hol, mint hajléktalan lakott.
Csak egy szakadt doboz volt az asztala,
És pár –ellopott- fenyőág volt rajta.

Tengette az életét, mint kivert kutya,
Jött a vad hideg, megfagyott, nincs már útba.
Karácsony szép estéjét ő… nem érhette már meg,
De mi őrizzük –egy embertársunk emlékét- meg!

Vecsés, 2013. december 21. – Kustra Ferenc József
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error