Témák » Alkalmazkodás » Ostrozánsky Gellért: Ezerkilencszáznyolcvanhárom
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 57
Ezerkilencszáznyolcvanhárom
Régen a seregben
Az estéli csöndben
Ahogy a rideg lépcsőkön
A szürke épület
Előtt ültem
Agyamban
A csontvelőben is
Sokszor éreztem
Ahogy sajgott a napi
Üvöltözők
Hullazöld
Bakancs-kultusza
Ezerkilencszáznyolcvanháromban.
....
Nem háremben...
A seregben.
Beküldő: Ostrozánsky Gellért

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error