Témák » Vágyakozás » Ostrozánsky Gellért: Látomás
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 57
Látomás
A völgyből
Elmerengve úgy tűnik
A lankás hegyoldalon
Kiterített menyasszonyi fátyol
Hullámzik könnyedén
A mélyzöld erdő alján.

Ünnepélyes pillanat is lehetne
Ha a ringó margaréták közt
Feltűnne
Frissen szökkenő sziluetted
S bódult lelkemre
Cseppnyi mosolybáj
Lengedezve ereszkedne.
Beküldő: Ostrozánsky Gellért

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error