Témák » Alkalmazkodás » Ostrozánsky Gellért: Üzenet
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 21
Üzenet
Élni hagyni s nem ártani-
A parancsolatok Élenjárója
Minden más csak
Ez után következik.

Hit s elvek
csupán magánügyek.

Felmagasztalt illúziók
Tömeghisztériájának zavaros
Kábult varázsa
Nem lehet a lét iránya!

Az egyetemes természetrend
Kell hogy legyen a trend
Mert minden egyéb
Okoskodás feleslegessé
Válik
Idővel
Az értelem
Önmagát pusztítja el.?!
Beküldő: Ostrozánsky Gellért

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error