Témák » Gyerek » Ostrozánsky Gellért: Hó-nap
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 32
Hó-nap
Írni fogok a hónak
Hogy legyen itt már
E hónap
Mert ha eljön
A hó-nap
A sok gyerek
Örölhet
Majd a hónak

És ha mindent
Belep a hó
Hónap lesz
A suliban is
Halihó
Boldog lesz
Majd a sok lurkó.
Beküldő: Ostrozánsky Gellért
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error