Témák » Művészet » Ostrozánsky Gellért: Blues-csend (sógoromnak)
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 69
Blues-csend (sógoromnak)
A dalban
A bluesban
A ritmus is
Zavarban
Mert ott lapul
A hajlam
Mikor a csend is
Énekel

A zene
A blues
Mikor a harmónika
Nyúz
A dobpergés
Lezúz
A csend is
Nyugtalan

A bluesban
A zene
Méltó hely
A csendre
Mikor a ritmus
Halkan
A dalban
Csendről énekel

A csend
A mozdulatlan
Rend
Ha ütemet
Teremt
A bluesban
Énekel.
Beküldő: Ostrozánsky Gellért

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error