Témák » Vallás » Ostrozánsky Gellért: Megláthatnák akkor
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 29
Megláthatnák akkor
Több próféta és a messiás
Volt már itt egyszer
Talán még eljönnek
Valamikor reggel

Megláthatnák akkor
Mit ér annyi vallás
Valahol az eszme
Talán mégis hibás

A sok bölcsességből
Nem okul az ember
A hite bár erős
De pusztító fegyver.
Beküldő: Ostrozánsky Gellért

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error