Témák » Mindennapok » Ostrozánsky Gellért: Mikor olvastam
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 77
Mikor olvastam
Mikor olvastam
József Attilát
Bús-csalódott lelke
Úgy tűnt
Ott volt a közelembe.

Keser irónia is
Ott lebegett
És hallottam
A vágytól sóvárgó
Elveszett gyermeket

Szíve dobbanása
Jéggé fagyott a szóban
Tinta helyett lelke
Csepegett
Bánata volt a tollban

Igazságot jót keresve
Útján akkor senki
Nem ment vele
Csak az ördög
Jött vigyorogva szembe

És akkor Isten felemelte
Beküldő: Ostrozánsky Gellért

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error