Témák » Remény » Ostrozánsky Gellért: Az ígéret szép...
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 276
Az ígéret szép...
Az ígéret szép szó
Mondta Forest is
Ha megtartják
Meg még sokan
Reményben kapaszkodóan.

Az ígéret nemcsak szó
Pecsétes papírok fölött
Kimagasló
S ha megtartják
Becsülettel övezett
Szerény Tisztelet.

Szépen cseng az ígéret
Kinek Hit
Kinek Tett
Veled is megeshet
Ne feledd a képletet!
Beküldő: Ostrozánsky Gellért

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error