Témák » Aggódás » Ostrozánsky Gellért: Gyarapodnak...
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 25
Gyarapodnak...
Gyarapodnak az ördög cimborái
Könnyelmű büszkeséggel hirdetik
Nagy most a tét.

Nagy most a tét!
Virágzik az irracionalitás
Szerteszét
És önmagát üldözi
Pusztulásba
A lét .

Szabad a szó
Szabad az eszme
Szabad az ember
Szabad a tette
Szabad az út
Szabad a hit
Szabad a célért
Elnyomni valakit?!

R@kétával száguld
Mára a civilizálódás
A kérdés már csak az
Mikor s hol a becsapódás!?
Beküldő: Ostrozánsky Gellért

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error