Témák » Élet » Kustra Ferenc József: Summázat az életről
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 87
Summázat az életről
Csak röviden, tömören…

Életre ítéltetett szegény,
Rejtély vagyok bizony magam is…
Mért vagyok ezen a földtekén,
Mely hitvány, végtelenül hamis?

Tűrj csak, embernek fia,
Lesz kínod még épp elég;
Küzdj csak, embernek fia,
Míg majd megérkezik Vég...

Vecsés, 2021. december 25. – Kustra Ferenc József - Íródott; MARIE VON EBNER-ESCHENBACH: Summázat az életről c. verse átirataként.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error