Témák » Család » Ostrozánsky Gellért: Unoka
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 95
Unoka
A nagyszülők álma
Mikor betoppan az unoka
A szempár ragyogása
Mint világítótorony
A háborgó tengerparton
Vagy telihold varázsa
Egy behavazott hegycsúcson
Szikra melyből izzó láng lobban
S a fagyos szív szelídebben dobban
Örömmosoly mely ragályos
Hogy ne legyen az öreg magányos
Beküldő: Ostrozánsky Gellért

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error