Témák » Hiányzol » Ostrozánsky Gellért: Kellene...
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 101
Kellene...
Mint forgalmi dugó
Összetorlódtak a betűk
S a szavak halmazba zsugorodva
Elvesztették zamatos jelentőségük
Mire sorbarendeződnek
Múltba vész aktualitásuk

Pang a gondolat folyama
Csak apály-tócsák emlékeztetnek
Egy régi mederre
Sóvárog a tikkadt elme
Érzéki érintésedtől
Egy felhőszakadás kellene
Beküldő: Ostrozánsky Gellért

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error