Témák » Művészet » Ostrozánsky Gellért: Mű
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 111
Ecset szőrén megelevenedik
Tubusokba relytett massza
S új életre indul
Vászonra tapadva
Kivirágzik a kéz
S az elme akarata
A színkavalkád terében
Fogantatás pillanatától
Az anyag-rezonancia összekeveredik
Festék s alany egyé válik
Ahogy a teremtés formája
Megszületik

Egy apró tovalépés
A megformált világ
Lét-harmóniájában
Beküldő: Ostrozánsky Gellért

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error