Témák » Művészet » Kustra Ferenc József: Szófestés…
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 85
Szófestés…
(3 soros-zárttükrös)
Nekem pennám az ecsetem,
Szavakat gondosan festem…
Nekem pennám az ecsetem.)

(HIAQ trió, félhaiku lánc formátumban))
Én vagyok a művész,
Versem lehet vigasztalás…
Látható eredmény…

Az én művem készült
Papíron… bottal homokon!
Látható eredmény.

Elevenűlnek a
Gondolataim! Fölélednek…
Még közvetínek is.

(HIAQ)
Már megnyugodhattok
Szép lékekkel írtam Nektek…
Nézd, mint a fénysugárt!

Vecsés, 2022. november 5. – Kustra Ferenc József
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error