Témák » Idő » Ostrozánsky Gellért: Folyamat
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 52
Folyamat
A korosodás folyama
Mint zuhanó súly
A gravitáció vonzó mezejében
Gyorsulva halad
A vég s az örökkévalóság
Közös pontja felé.

Csak a változás, a múlandó
Szüntelen állandó-folyamat.
Beküldő: Ostrozánsky Gellért
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error