Témák » Idő » Kovacs Ivan: Győrság, Petőfi utca 6
Beküldve: 2020.10.16.
Ennyien olvasták eddig: 50
Győrság, Petőfi utca 6
Egy elhagyatott teleken állok,
mely régen az otthonom volt.
Csak egy üres lyuk tátong
ahol valaha egy kút mormolt.

A régi házat lebontották,
már csak gaz nő helyében,
régi lakói már elhunytak,
de rájuk még jól emlékszem.

A homokozó, hol játszottam,
nem más mint kísérteties üreg,
nem nő benne más mint
csalán, bogáncs s vadfüvek.

De egy gyám itt még őrködik
mintha óvva nézne le reánk -
volt otthonunk drága kincse –
az a régi, szeretett diófánk.
Beküldő: Kovacs Ivan
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error