Témák » Élet » Ostrozánsky Gellért: Hol van már...?
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 82
Hol van már...?
Hol van már a régi világ
Óvatosan hajlott virulóba
Mint illatos mesés virág
Kedves házak ablakába.

Pozsgás arcú gyerekek
A mindenki földjén
Kergették a kereket.
A megfakult képre
Felraktam egy keretet.

Idősúlytott vályogházban
Ajtó felett fakereszt
Ki jó lélekkel tévedt ide
Kérdés nélkül beereszt.

Hol van már merre jár
Legurult a lejtő oldalán
Elsodorta a féktelen ár
Hiába kapaszkodott
A szalma-szálán.?!
Beküldő: Gellért Ostrozánsky
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error