Témák » Idő » Ostrozánsky Gellért: Utazás
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 102
Utazás
Felültem egy gondolatra
Idő s tér suhant alatta
Az út messze elrobogott
És a csend némán hallgatott

A tegnapi fény kifakult
Az élmény emlékké alakult
Zakatolva mint a vonat
Messze vitte az álmokat

Az alkonyati olvadt árnyék
Levendulaillatú perce
Sokszor juttatja eszembe
Egy-egy múlt-idő szellő
Simogató fuvallatát
Beküldő: Gellért Ostrozánsky
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error