Témák » Élet » Ostrozánsky Gellért: Műanyag...
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 87
Műanyag...
Műanyag a cipőm talpa
Műkő porzik most alatta
A palackozás üvegtelen
Mikor az italom megveszem
Rákattantunk már a plasztra
Rothadóban a föld alatta
Itt terem a nagy kultúra
Fóliába csomagolva
Ez a modern menő anyag
Kinek kell már ami agyag
Ahogy ma a kőpiramis
Rejtély lesz a műanyag is
Nem értik majd miért kellett
Fojtogatni a létteret.
Beküldő: Gellért Ostrozánsky
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error