Témák » Aggódás » Kustra Ferenc József: Eltűnnek az évek Loretta
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 90
Eltűnnek az évek Loretta
Eltűnnek az évek, Loretta!
Előtűnt mindnek a múlása…
Pár évvel ezelőtt,
Volt, mindenekelőtt…
Szerelem, érzelem, Loretta!

Remény bennem, sokszor jót lobban,
De, eltűntél időmúlásban…
Pedig szerettünk mi,
Ketten, nagyon és mi.
Én azért várlak, jó nagy csókra!

Eltűntek az évek, Loretta!
Nincs nekünk… szerelem záloga.
Hiányzol és nem vagy,
Örökre bennem vagy…
Megtartom érzelmem, Loretta.

Vecsés, 2021. július 31. – Kustra Ferenc József – íródott: romantikus LIMERIK csokorban.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error