Témák » Szeretet » bahus Katalin: Tökéletes vagy
Beküldve: 2022.01.25.
Ennyien olvasták eddig: 133
Tökéletes vagy
Legyél fehér vagy fekete,
Hatalmas vagy kicsike,
Karcsú avagy gömbölyded.
Isten tökéletesre teremtett!
Nem vagy más,
Csak egy tökéletes alkotás!
Ne hallgasd azt ki bánt,
S nem látják lelked tisztaságát.
Mosolyod legyen fegyvered,
Ha bántanak téged.
A szeretetnél nincs erősebb!
Mi legyőzhetetlenné tesz!
Ne veszítsd el önmagad soha!
Hisz tökéletesre vagy alkotva!
Beküldő: Bahus Katalin

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error