Témák » Gyerek » bahus Katalin: Altató
Beküldve: 2022.01.25.
Ennyien olvasták eddig: 91
Altató
Hunyd le szép szemed édes gyermek,
Karomban biztonságban pihenhetsz.
Nem érhet semmi sem,
a rossz álmot elkergetem!
Legyen álmod mesésen édes,
hunyd le hát szemecskédet!
Álmodj szépet, álmodj mesevilágot,
Én lehozom neked az összes csillagot!
Hunyd le hát gyönyörű szemed,
álomba ringatlak téged.
Szép álmokat neked!
Beküldő: Bahus Katalin
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error