Témák » Szerelem » Csokonai Vitéz Mihály: Egy tulipánthoz
Beküldve: 2011.03.23.
Ennyien olvasták eddig: 4255
Egy tulipánthoz
A hatalmas szerelemnek
Megemésztő tüze bánt:
Te vagy orvosa sebemnek,
Gyönyörű kis tulipánt!

Szemeid szép ragyogása
Lobogó hajnali tűz;
Ajakid harmatozása
Sok ezer gondot elűz.

Teljesítsd angyali szókkal
Szeretőd amire kért:
Ezer ambrózia csókkal
Fizetek csókjaidért.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error