Témák » Természet » Kustra Ferenc József: Ezüstös éjszaka!
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 94
Ezüstös éjszaka!
Estére orom
Bíborból vált ezüstbe...
Lassan sötét lesz.
*
Látni, sziluett
Ormot, ég… élőtérben.
Ezüstöződés.
*
Csend, szinte fényes…
Hold megkezdi körútját.
Ezüstöt szétken.
*
Erdő és mező,
Sötét-ezüst színjátszó…
Fekete égbolt.
*
Kis bárányfelhők,
Megszüntetik ezüstöt.
Úr; vaksötétség.
*
Hajnalban villan
Ezüst nélküli… sárga.
Nincs felhősödés.

Vecsés, 2019. április 24. – Kustra Ferenc József – íródott: senrjú csokorban.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error