Témák » Aggódás » Kovacs Ivan: A SKARLÁT TENGER
Beküldve: 2020.10.16.
Ennyien olvasták eddig: 114
A SKARLÁT TENGER
Hosszú idők kezdete óta
Szütelenűl folyik a vér.
Olyan mint egy túlcsordulás,
amely mindenhová kitér.

Egy folyó, melynek áramlata
egy skarlát tengert feltölthet,
Mely bűnösségünk tanúsága,
S zsarnokságunknak az árra.

A harcba vonulás mindig is
Sötét, tragikus sorsunk átka.
A véres folyó s skarlát tenger
Az emberiségnek örök társa.

Mit műveltünk a világgal
Hogy megértésért könyörög?
Hallod-e a végzet sóhaját,
Amint a skarlát tenger nyöszörög?
Beküldő: Kovacs Ivan

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error