Témák » Búcsúzás » Tóth Gabriella: el
Beküldve: 2020.01.01.
Ennyien olvasták eddig: 341
el
megszülettem
nem kellett volna
egy gyerek mégiscsak...
s meglett a kvóta

ennyi csak hogy legyek
ne mondják az emberek
meddő a szerencsétlen páros
ne sugdosson az egész város

milyen a szülőtől utálva lenni
csupán nyűg más semmi

korán letörték szárnyam
röghöz kötötté váltam
nem kell semmiféle vigasz
az életben semmi sem igaz

magamból már untig elegem
ideje hogy életem elvegyem

csak a természet olyan ostoba
ragaszkodok a szarhoz is
hiába mostoha
Beküldő: Tóth Gabriella

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error