Témák » Idő » bahus Katalin: A költészet napjára
Beküldve: 2022.01.25.
Ennyien olvasták eddig: 108
A költészet napjára
Mi a költészet?
Maradandót alkotni a világnak.
Jöhet bármi a leírt szavak megmaradnak az utókornak.
Van ki boldog tőle, van kinek könny szökik szemébe.
Lehet rövid avagy hosszú.
Válogass hát kedvedre.
Ne feledd soha. Az igaz költő szívből ír, gondolatai neked szólnak, szívük,lelkük bele fonódnak.
Neked lehet pár sor csupán, de ki írta eléd tette boldogságát, aggodalmát.
Ne légy rest olvass verseket!!!
Beküldő: Bahus Katalin
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error