Témák » Otthon » Tóth Gabriella: mama
Beküldve: 2020.01.01.
Ennyien olvasták eddig: 150
mama
megtanulta a kötést és az oldást
sorok közé búbánatot szőni
csomózni titkokat makraméra
s horgolni reményt ahol nincs

ma már csak foszló emlékeket foltoz
össze-vissza öltve gondolatait
de megsimogat remegő kezével
és szívemet szívével hímezi ki
Beküldő: Tóth Gabriella
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error