Témák » Mindennapok » Kustra Ferenc József: A remény
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 101
A remény
Hétköznapi pszichológia…

A remény, nem más, mint a vágy jó-nagy tükröződése.
A vágy elhatalmasodik, beteljesülést várjuk.
A rossz vágyaknak is van látható tükröződése
De
A jót vagy a rosszat -sajnos- nem mindig toleráljuk.

A túlzó remény, a vágyak -téves- félreértése.

Vecsés, 2017. június 14. – Kustra Ferenc József – íródott: a témához -általam- fejlesztett 6 sorosban.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error