Témák » Művészet » Ács Bálint: Poéták!
Beküldve: 2019.07.04.
Ennyien olvasták eddig: 618
Poéták!
Szép szavaitok tengerének hullámain ringatózok,
Ezeken elmeditálni, sőt hozzászólni nem ódzkodok.
Olvassátok csak az én szavaim is kis-pajtások,
Így szerezzünk egymásnak örömet, legények-lányok.

Vecsés, 2013. november 29. – Kustra Ferenc József
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error