Témák » Nőnap » bahus Katalin: Nőnapra! 2
Beküldve: 2022.01.25.
Ennyien olvasták eddig: 704
Nőnapra! 2
Nőnapra mit kívánjak?
Az arcokra mosolyt, hogy csaljak?
Elég egy száll virág?
Vagy végezzek házimunkát?
Jobban jár a mamám,
ha elkerülöm a konyhát!
Kedves hölgyek és anyukák,
Fogadjátok tőlem-e virágot,
Boldog nőknapját kívánok!
Beküldő: Bahus Katalin
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error