Témák » Alkalmazkodás » Kustra Ferenc József: Látom a hideget…
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 134
Látom a hideget…

Látom... bágyadt napsugár, lepihen a fák, bokrok tövében,
Már itt a tél, megjött hideg is, így ő is fázik keményen.
Még villant, de már lágyan, erőtlenül, szinte fakón,
A hideg meg erős, már nagyon hűt, nem elragadón…

Itt van a hideg,
Megjött a rideg
Valóságában
És valójában.

Vecsés, 2012. október 14. - Kustra Ferenc József – íródott: a tél betőréséről…
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error