Témák » Elmúlt szerelem » Kónya Michael: Egyedül
Beküldve: 2022.01.20.
Ennyien olvasták eddig: 468
Egyedül
A szobában sötét van.
Összegyűrt papírlapok.
Elmúlt napok,idő homályában
Maradt sóhajok.

Elmúltak azok a napok,
Elfáradtak a hajnalok,
Évtizedekké nőtt percek
És pillanatok.

Szememben nincs rád fény!
Nem látom a hozzád vezető utat!
Szívem a kóbor kutyákkal együtt
Falatozgat!

Űzött vad lett, s hűvös
Éjszakákon temettem el
Már rég, az égben fent
Várják lelkem...

Nem mehetek, szívem
Darabjait keresem.
Szétszórtam, az őszi szél fújja
El hozzád, kedvesem.

Michael ~ 2022. 10. 26.
Beküldő: Kónya Mihály
Béla
2022. október 28. 06:34:08
Összegyűrt *
Michael
2022. október 28. 06:25:23
Egyedül

A szobában sötét van.
Össze gyűrt papírlapok.
Elmúlt napok, idő homályában
Maradt sóhajok.

Elmúltak azok a napok,
Elfáradtak a hajnalok,
Évtizedekké nőt percek
És pillanatok.

Szememben nincs rád fény!
Nem látom a hozzád vezető utat!
Szívem a kóbor kutyákkal együtt
Falatozgat!

Űzött vad lett, s hűvös
Éjszakákon, temettem el
Már rég, az égben fent
Várják lelkem...

Nem mehetek, szívem
darabjait keresem.
Szétszórtam, s az őszi szél fújja
El hozzád, kedvesem.
Új hozzászólás
 Error
 Error