Témák » Szeretet » Petőfi Sándor: Megfagy a szív, ha nem szeret
Beküldve: 2011.03.17.
Ennyien olvasták eddig: 3032
Megfagy a szív, ha nem szeret
Megfagy a szív, ha nem szeret;
És ha szeret, megég.
Ez és az baj. E két baj közt
Melyik jobb?... tudj` az ég!
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error